Asbest

Asbestsaneren is ons vak. We zijn gespecialiseerd in het renoveren van daken, maar asbest kan op meerdere plaatsen in het pand of object aanwezig zijn. We maken hierbij onderscheid tussen buitensaneringen en binnen saneringen.

Buitensaneringen asbest

Een buitensanering van asbest kan bijvoorbeeld betrekking hebben op een asbesthoudend golfplaten dak. Omdat de sanering buiten is, dient de omgeving te worden afgezet. Onze asbestsaneerders gaan met speciale beschermende pakken de asbesthoudende golfplaten van uw dak verwijderen en voeren ze af in een speciale container. Nadat alle asbest is verwijderd komt een laborant testen of het gebied nog asbestvezels bevat. Zo niet, dan kan het gebied vrijgegeven worden. Vervolgens kan een start gemaakt worden met het plaatsen van een nieuw dak.

asbestsanering dak

Binnensaneringen asbest

Asbestsaneringen komen ook binnen in panden voor. Als asbest verwijderd wordt in panden of objecten wordt dit een binnensanering genoemd. Dit kunnen bijvoorbeeld vensterbanken en afvoerkanalen zijn. Om een binnensanering uit te voeren dient de ruimte in containment gezet te worden. Er wordt rondom de asbest bron onderdruk opgebouwd om te voorkomen dat asbestvezels zich naar buiten verspreiden. Zodra de asbest bron is verwijderd komt een gecertificeerd laboratorium kijken of alle asbestvezels verwijderd zijn. Is de ruimte schoon? Dan kan deze worden vrijgegeven.

Asbestvrij2024.nl neemt de totale zorg rondom asbest voor u uit handen. Wij doen een aanbieding en nemen vervolgens alle werkzaamheden zoals vergunning aanvraag, subsidie aanvraag en uiteraard de asbestverwijdering én een nieuw dak voor u uit handen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

asbestsanering

Vrijblijvend offerte aanvragen

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Straat en Huisnummer

Postcode

Plaats

Upload Inventarisatierapport in PDF of DOC(optioneel)

Aanvullende informatie